Online marketing en communicatie talent gezocht!

Heb jij een passie voor het creëren, ontwikkelen en uitvoeren van online marketing campagnes die aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie? Ben je altijd online en weet je alle ins & outs van Social Media, SEA/SEO, Google Adwords en Online Marketing Tools? TheTrueTalentTeam is op zoek naar een online marketing stagiair(e) die ons team komt versterken.

Wat mag jij gaan doen?

Binnen een hecht team van professionals mag jij meedenken over een online marketing strategie en ben je verantwoordelijk voor het mee-ontwikkelen van een marketing campagne. Wij hebben de grote lijnen uitgezet, jij mag deze verder ontwikkelen en uitvoeren. Denk aan het bijhouden en beheren van Social Media kanalen, het creëren van content en het monitoren en analyseren van data. Dit betekent veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor ontwikkeling.

Wat verwachten wij van jou?

– Dat je plezier hebt in het bezig zijn met Online Marketing en Social Media.
– Dat je affiniteit hebt met Talentontwikkeling/HR/persoonlijke ontwikkeling.
– Dat jij ons alles kunt leren over Online Marketing!
– Dat je het leuk vindt om in een klein en hecht team te werken.
– Dat je de Nederlandse taal goed beheerst en het leuk vindt om content te creëren.
– Dat je woonachtig bent in de omgeving Eindhoven, of dat je bereid bent een stukje te reizen voor een toffe stage.

Wie zijn wij?

TheTrueTalentTeam biedt met haar productenMe.® en We….® – en diensten inzicht in en bewustwording van kwaliteiten, talenten, belemmeringen en valkuilen van mensen. Onze missie: wij bieden iedereen die dat wil echt inzicht in zichzelf. Waarom, omdat alleen echt zelfinzicht voor mensen de ruimte opent om echt zelfbewuste keuzes te maken voor zichzelf en hun omgeving.

Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatie naar office@thetruetalentteam.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.