Wij stellen aan jullie voor: Willem Breel

Willem loopt al enkele weken bij ons stage. Wij stelden hem wat vragen over zijn ervaringen tot nu toe.

Willem, kun jij je even kort voorstellen?Willem Breel

  • Mijn naam is Willem. Ik ben 26 jaar en ik woon in Eindhoven. Ik omschrijf mezelf als een denker en creatieveling.
    Ik ben geïnteresseerd in filosofie, psychologie en persoonlijke ontwikkeling en hou mezelf graag bezig met het maken van muziek. Daarnaast sta ik regelmatig op een skateboard om ook nog een beetje in beweging te blijven.

Met wat voor opdracht ben jij bezig bij TheTrueTalentTeam?

  • Vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie aan Fontys Hogeschool Eindhoven ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek. Ik doe onderzoek naar zingeving bij Young Professionals. Zingeving gaat over weten wat je belangrijk vindt in het leven en je leven hiernaar vormgeven. Ik ga onderzoeken hoe zingeving een rol speelt bij Young Professionals en wat er binnen de TheTrueTalentTeam gedaan kan worden om Young Professionals te helpen bij het vinden van zingeving in hun leven en werk.

Wat denk je dat wij straks wijzer worden van jouw onderzoek?

  • Ik hoop betekenisvolle inzichten naar boven te brengen zodat jullie straks een beeld hebben van wat voor problemen de Young professional ervaart op het gebied van zingeving en hoe dit gerelateerd is aan actuele problemen die er spelen binnen deze groep. Aanvullend hoop ik een manier te creëren die jullie kunnen gebruiken om op een speelse en inzichtgevende manier hier iets aan te kunnen doen.

Welk talent wil je bij ons graag ontwikkelen?

  • Ik wil mijn analytisch en visionair vermogen leren inzetten op een meer resultaatgerichte manier. Zo wil ik leren om mijn creativiteit en bevlogenheid met ideeën in mijn werken te integreren. Dit wil ik doen door mijn communicatieve talent te ontwikkelen en doelen te stellen en na te streven die voor mijzelf waardevol zijn.

Wat was tot nu toe je leukste ervaring tijdens je stage?

  • Dit is toch wel het behalen van mijn onderzoeksvoorstel. Vooral de realisatie dat ik mijn tanden mag vast gaan bijten in een onderwerp dat mij interesseert en mij mag ontwikkelen binnen de open en diepgaande manier van werken die TheTrueTalentTeam kenmerkt, maken mij erg enthousiast.

Heb je nog een vraag voor onze lezers?

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.