Wij stellen aan jullie voor: Bas Roosen!

Bas loopt al enkele weken bij ons stage, wij stelden hem wat vragen over zijn ervaringen tot nu toe.

Bas, kun jij je even kort voorstellen?

  • Mijn naam is Bas Roosen, 22 jaar en ik ben bezig met mijn laatste jaar van de opleiding International Business op de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Met wat voor opdracht ben jij bezig bij TheTrueTalentTeam?

  • Mijn opdracht heeft te maken met de marktuitbreiding van TheTrueTalentTeam naar het Verenigd Koninkrijk. De huidige politieke situatie is een dagelijks onderwerp tijdens het nieuws. Het is erg interessant om uit te zoeken in hoeverre deze onrust rondom de Brexit een impact heeft op de gang van zaken voor het bedrijf. Ook onderzoek ik welk marktsegment voor TheTrueTalentTeam het meest aantrekkelijk is om op te focussen, breng ik de behoefte van potentiele klanten in kaart en geef ik uiteindelijk een advies waarin ik het bedrijf zo probeer te positioneren dat het perfect aansluit op de vraag van de klant.

Wat denk je dat wij straks wijzer worden van jouw onderzoek?

  • Ik hoop dat mijn scriptie zal functioneren als een houvast voor het bedrijf om zo stappen te kunnen maken in het Verenigd Koninkrijk gebaseerd op en onderbouwt door mijn onderzoek.

Welk talent wil je bij ons graag ontwikkelen?

  • Als het aankomt op het maken van keuzes kan ik soms nog wat onzeker zijn over mijn eigen kwaliteiten, en twijfel ik of ik wel genoeg ervan af weet. Op dit gebied zou ik graag wat sterker in mijn schoenen staan.

Wat was tot nu toe je leukste ervaring tijdens je stage?

  • Een van mijn favoriete ervaringen was het deelnemen aan de Me.-master 1 opleiding. Door middel van een tweedaagse opleiding heb ik veel geleerd over hoe de Me-scan precies in elkaar zit. Deelnemen aan deze opleiding was niet zo ze
    er van toepassing voor mijn scriptie maar het was het erg leuk om meer over het product te leren dat het bedrijf aanbiedt. Archetypes worden gekozen op onbewust niveau aan de hand van de betekenis die de persoon in kwestie eraan geeft. Het was erg interessant om de belevenissen van anderen te bespreken en hier over te discussiëren. Ook is mij de mogelijkheid geboden om samen met mijn begeleider Peter van Nieuwburg, een aantal dagen naar Londen te gaan. Tijdens deze trip hebben we een aantal presentaties bijgewoond en gesproken met mensen in het HR-vakgebied.

Heb je vragen over Bas zijn onderzoek? Dan kun je hem altijd een e-mail sturen naar bas@thetruetalentteam.nl

To be continued…

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.