Verdiepende Workshops voor Me.-coaches

Verdiepende Workshops voor Me.-coaches

Heb jij de Me.-Master 1 of Me.-Master 2 opleiding bij TheTrueTalentTeam gevolgd en wil je graag een verdiepingsslag maken? Wij bieden op de eerste dinsdag van juni, september, oktober en november verdiepende workshops aan van 14.00 uur tot 17.00 uur. De eerste twee workshops staan al ingepland.

Dinsdag 4 juni: Archetypen

Een archetype is een geheel van psychische energie, een soort knooppunt in de psyche, dat verbonden is met het collectief onbewuste. De energie achter elk archetype blijft intrigerend om te doorgronden. In de Me.-Master 1 zijn de archetypen op zichzelf aan bod gekomen en vertaald. In de Me.-Master 2 hebben we ook de 16 combinaties van de archetypen meegenomen. In deze opfriscursus gaan we nog eens per archetype de diepte in op energieniveau en besteden we veel aandacht aan de werking van de archetypen in de P1- en P2-lijn als combinatie. Hoe schakelt iemand, hoe neemt hij of zij waar en hoe worden keuzes gemaakt? Welke relatie heeft de P2-lijn tot de P1-lijn? En in welke mate verschilt de energie van de vrouwelijke archetypen van die van de mannelijke archetypen?

Dinsdag 3 september: Schaduw

Schaduw gaat over dat deel van het onbewuste waar belangrijke schatten verborgen liggen die jou dichter bij je ware zelf kunnen brengen. Verlangens, instincten die je tijdens je vroege kinderjaren mogelijk hebt moeten maskeren, creativiteit of die delen van jezelf die je liever niet toelaat of die je liever verborgen houdt voor de buitenwereld maar die jou heel maken. Naast dat in jouw schaduwkanten angsten en kwetsbaarheden schuilen, willen wij het ook juist hebben over de waardevolle inzichten die deze kunnen brengen. Een leven zonder schaduw zou saai en oppervlakkig zijn. In deze opfriscursus komen onder andere de onderwerpen anima en animus, de persona, projectie en schaduwwerken aan bod.

Locatie: PSV stadion, Frederiklaan 10e, Ingang 3 in Eindhoven

Kosten: 125,- EURO ex. btw per workshop

Info en inschrijven via office@thetruetalentteam.nl

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.