Als leerkracht in het Primair onderwijs beweeg je je altijd in het spanningsveld tussen het “managen” van jouw klas als geheel en het inspelen op de (leer- en begeleidings)behoeften van de individuele leerlingen. Je hebt te maken met de klassendynamiek die vraagt om aansturing van de hele groep. Tegelijkertijd wil (en moet?) je zoveel mogelijk rekening houden met de wijze waarop je elke afzonderlijke leerling het beste kunt benaderen en ondersteunen. “TheTrueTalentKids” is onze manier om leerkrachten te helpen door juist voor dit spanningsveld eenvoudige en direct toepasbare tools te bieden. De op kinderen gerichte versies van de Me.-scan bieden zicht op talenten, op gevoeligheden, op leerstijlen en op communicatiestijlen die kinderen van nature bezitten. De compacte begeleidingsrapporten geven in een oogopslag weer hoe je jouw afzonderlijke leerlingen kunt begeleiden. Ook de wijze waarop je de hele groep kunt begeleiden, geven we weer met enkele eenvoudige en simpele tips en aanwijzingen. Het resultaat, eenvoudige handvatten voor het begeleiden van jouw leerlingen zonder dat je daar veel extra kennis voor hoeft te vergaren.

junior-me-scan
logo-tttk

De Me.-methode biedt opvoeders/opleiders ondersteuning bij “leren en ontwikkelen” van kinderen vanuit twee perspectieven.

  • Inzicht in de persoonlijkheden, talenten, kwaliteiten, belemmeringen en motivatoren van het kind zelf
  • Inzicht in de persoonlijkheden, talenten, kwaliteiten, belemmeringen en motivatoren van de “key-beinvloeders” (ouders, leerkrachten, etc.)

Door beide perspectieven te combineren, kan beter worden ingespeeld  op de behoeften van het kind en is een betere begeleiding mogelijk bij het stimuleren van het leren en van het zelf-ontwikkelend (of zelf-lerend) vermogen van het kind.

Meer weten?
Bel ons op +31 (0)8 50 47 03 78 of mail naar info@thetruetalentkids.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.