Rowanda Blijenberg

Biografie van Rowanda Blijenberg

Hallo, mijn naam is Rowanda Blijenberg. Mensgericht, bevlogen en als ondernemer sterk gericht op het aangaan van relaties. Ik sta altijd open voor anderen en haal plezier uit het creëren van samenwerkingen waar beide partijen beter van worden.

Vanuit mijn passie voor het doorgronden, analyseren en observeren van mensen en hun beweegredenen is het mijn persoonlijke missie geworden om elke dag mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, in hun kracht te zetten en te helpen groeien.

Groei in persoonlijke ontwikkeling start bij écht inzicht in jezelf, waardoor je zelfbewuste keuzes kunt maken voor jezelf en voor je omgeving. De producten en diensten van TheTrueTalentTeam – Me.® en We.® – bieden inzicht in en bewustwording van kwaliteiten, talenten, belemmeringen en valkuilen van mensen. Dit biedt de basis voor zowel persoonlijke- als teamontwikkeling.

Ik geloof in de kwaliteit van de producten en diensten van TheTrueTalentTeam en de impact die gemaakt kan worden met behulp van de Me.®- en We.®- scan. Binnen het managementteam van TheTrueTalentTeam ben ik verantwoordelijk voor ‘Het Opleidingshuis’. Om op nationaal en internationaal niveau een zo groot mogelijke impact te kunnen maken, leiden we zo veel mogelijk mensen op om met de Me.®- en We.®- scan te kunnen werken. Op deze pagina vind je een overzicht van onze opleidingen.

Focusgebieden

Coaching
30%
Training
50%
Business development
10%
Marketing & Communicatie
10%
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.