Peter Nouwen

Samenwerkingspartner van de TTTT:

VOC begeleidt ondernemers, compagnons en hun teams om vanuit innerlijk compas samen koers te zetten naar de nieuwe toekomst.

Ik ben persoonlijk coach en zakelijk adviseur. Ik zit daarmee op het snijvlak van ondernemer en onderneming. Ik stap op jouw boot en wil eerst jou persoonlijk goed leren kennen. Daarna sta jij als kapitein van jouw schip weer stevig en vol vertrouwen aan het roer. Ik klim vervolgens in het kraaiennest om vanuit daar het overzicht te pakken over jouw boot, zodat ik je goed kan adviseren. Vanuit daar kan ik ook zien welke koers jouw schip heeft en ik zet altijd samen met jou koers naar jouw bestemming! Persoonlijk geluk en zakelijk succes kunnen dan uiteindelijk samengaan.

Naast deze individuele begeleiding ben ik inmiddels bekend als Compagnon Coach. Veel zakelijke partners hebben al gebruik gemaakt van mijn Compagnonscan om hun samenwerking en communicatie tegen het licht te houden. Wil je weten hoe het met jullie SAMEN is, doe jezelf een plezier en maak een afspraak.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit vertrouwen en vriendschap. Onder mijn relaties sta ik daarom ook wel bekend als “De Afdeling Vertrouwen”.

TheTrueTalentTeam en ik hebben een gezamenlijke passie. Wij vinden dat iedereen het recht heeft zijn of haar TALENT te kennen en iedere dag dit TALENT te leven!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.