Francoise Vermunt

GEACCREDITEERDE VAN DE TTTT:

Francoise Vermunt: Intuïtief, creatief, communicatief en altijd gericht op wat de mens binnen organisaties nog meer uit hun talenten en samenwerking kunnen halen. Mijn 20 jaar ervaring als ondernemer – met een directe betrokkenheid bij een diversiteit aan bedrijven en teams– hebben mij geleerd dat het effectief werkt als ieder mens zijn of haar volledige potentieel toevoegt vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid in plaats vanuit rollen of functies.

Mijn focus ligt precies daar: mensen helpen dit potentieel te vinden en in te zetten voor hun eigen ontwikkeling maar ook bij het maken van verbinding, het samenwerken in teams om een constructieve bijdrage te leveren aan de organisatieontwikkeling.

Als ouder van een zoon, heb ik door de Me.-scan een duidelijk beeld gekregen van wat hij had aangeleerd, wat zijn werkelijke talenten zijn en welke keuzes hij beter voor zichzelf kan maken om een gelukkig mens te blijven. De Me.-scan en We.scan ondersteunt me in mijn werk bij de analyse van de kwaliteiten van de mens, het team en waar de mogelijkheden liggen op het gebied van hun ontwikkeling.

PIBmyjob

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.