Me.-Master 1

De Me.-Master 1 is een tweedaagse basisopleiding waarin je allereerst inzicht krijgt in de psychologische principes die ten grondslag liggen aan het Me.-model. Vervolgens ontwikkel je de nodige vaardigheden om de Me.-profielen op een juiste wijze te kunnen interpreteren en om de basispatronen aan anderen te kunnen toelichten.

Alvorens je aan deze opleiding kunt deelnemen, is vereist dat je zelf de impact van de Me.-scan ervaart. In een intakegesprek geven we een uitgebreide terugkoppeling op jouw Me.-scan en overleggen we over jouw motivatie om aan de Me.-Master 1 deel te nemen.

Inschrijven voor 1250,- EURO excl. BTW
Combineer een Me.-Master 1 en Me.-Master 2 opleiding voor 2250,- EURO excl. BTW

me-master-1

Me.-Master 2

De Me.-Master 2 is een tweedaagse opleiding waarin je leert om met het inzicht dat de Me.-scan biedt mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Naast een theoretische verdieping van de kennis die is opgedaan in de Me.-Master 1 opleiding wordt tijdens deze opleiding veel tijd ingeruimd om met elkaar te oefenen met het Me.-coachbord. Zo zul je praktisch ervaren hoe je de bewuste en onbewuste processen die de Me.-scan zichtbaar maakt, kunt terugkoppelen.

Deelname aan deze opleiding is mogelijk voor Me.-Master 1 geaccrediteerden. Onderdeel van deze opleiding is een begeleiding in de praktijk waarbij een ervaren Me.-coach jou begeleidt in een Me.-analysegesprek.

Inschrijven voor 1250,- EURO excl. BTW
Combineer een Me.-Master 1 en Me.-Master 2 opleiding voor 2250,- EURO excl. BTW

me-master-2

Me.-Master 3

De Me.-Master 3 is een vierdaagse opleiding voor ervaren coaches. In deze opleiding krijg je een diepergaand inzicht in het Me.-model en de onder het model liggende principes. Je leert hoe je vanuit de coachvragen achterliggende thema’s zichtbaar kunt maken en vervolgens op welke wijze je aan je coachee ondersteuning kunt bieden om deze thema’s op te lossen of hanteerbaar te maken. In de Me.-Master 3 wordt veel aandacht besteed aan schaduwwerking, projectiemechanismen en semantiek in coaching. De opleiding kent naast een theoretisch deel een praktijkdeel waarin veel wordt geoefend.

Deelname aan deze opleiding is mogelijk voor Me.-Master 2 geaccrediteerden met minimaal 2 jaar ervaring als coach. Onderdeel van deze opleiding is een leercoaching van 3 sessies met een ervaren Me.-coach.

De prijs voor de Me.-Master 3 opleiding op aanvraag.

We.-Master 1

De We.-Master 1 opleiding is een tweedaagse opleiding waarin de groepsdynamieken worden uitgewerkt die op basis van de Me.-scan worden verkregen. De opleiding bestaat uit een aantal compacte theoretische blokken en een aantal praktische ervaringsblokken.

Deelname aan deze opleiding is mogelijk voor Me.-Master 1 & 2 geaccrediteerden.

we-master-1

Accreditatieprogramma

Alle Me.-Master en We.-Master opleidingen worden afgesloten met een examen en certificaat (indien het examen succesvol wordt afgesloten). De Me.– en We.-certificaten zijn een bewijs van accreditatie om met de Me.-scan of We.-scan  te werken op het niveau van de betreffende Master-opleiding. De accreditaties hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Jaarlijkse verlenging van de accreditatie is afhankelijk van volwaardige deelname aan het accreditatieprogramma dat is verbonden aan de verschillende Masteropleidingen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.