Me.-coach Henriëtte Legel aan het woord

In mijn werk als talent developer binnen organisaties werk ik regelmatig met de Me.-scan. Deze scan weet op een doeltreffende manier inzicht te geven in welke talenten medewerkers hebben en of zij hun potentieel ook benutten. Ook laat de Me.-scan zien welke mechanismen blokkerend kunnen werken op het manifesteren van talent.

Henriëtte Legel - Me.-coachBij mijn eerste kennismaking met de scan was mijn nieuwsgierigheid direct geprikkeld door de bijzondere combinatie
van eenvoud en diepgang. Elke keer ben ik weer positief verrast door de kwalitatieve informatie die uit het profiel te halen is. In een duidelijk overzicht van slechts één A4-tje geeft het profiel direct inzicht op krachtlijnen en de mate van congruentie in het kerngebied.

De Me.-scan brengt de cliënt direct terug naar de essentie en faciliteert de cliënt in het optimaal gebruik maken van persoonlijke en werkgerelateerde energiebronnen.

Mijn opdrachtgevers ervaren de Me.-scan als een echte eye-opener omdat het op een eenvoudige manier het vermogen van mensen binnen de organisatie laat zien.

Zelf zet ik de Me.-scan in het begin van een talent development traject in omdat deze gelijk de onbewuste drijfveren achter gedrag bloot legt en talenten zichtbaar maakt die wellicht nog bedekt zijn.

De Me.-scan is voor mij een mooi instrument om mensen te faciliteren het beste uit zichzelf te halen!

Henriëtte Legel

Talent developer bij Thats IT

www.thatsit.info

 

Henriette Legel

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.