Bezoek onze nieuwe website voor up to date informatie! www.me-scan.nl

De Me.-scan heeft toegevoegde waarde in verschillende markten. Wij bieden op basis van de Me.-scan producten en diensten aan voor individuen, bedrijven, onderwijs evenals voor de non-profit sector.

Particulieren

Met de Me.-scan kunnen we ondersteunen bij vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling, school- of loopbaankeuzes. Daarnaast vormt de Me.-scan de basis voor de persoonlijk coaching die wij aanbieden. Coaching wordt vaak ingezet als er een “probleem” is, een (mogelijke aankomende) burn-out, een zichtbare hapering in iemands persoonlijke ontwikkeling of een conflict in de werkomgeving. Voor ons gaat coaching zeker niet alleen om probleemoplossing. Het gaat net zo goed over ondersteuning bij iemands persoonlijke ontwikkeling, ook als het goed gaat.

Bedrijfsleven

De juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment. Strategisch HRM is een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering nu markten sneller veranderen en het aanpassingsvermogen van een organisatie steeds belangrijker wordt.

In-, door- en uitstroom; loopbaan-, talent- en teamontwikkeling; coaching; begeleiding van veranderprocessen; allemaal typische onderwerpen waar TheTrueTalentTeam bij kan ondersteunen. Wij ondersteunen en adviseren organisaties als dat nodig of gewenst is, maar wij leiden ook mensen binnen bedrijven op om onze producten zelfstandig toe te passen.

Onderwijs

De Me.-scan en We.-scan worden binnen onderwijsinstellingen zowel ingezet voor de begeleiding van leerlingen/studenten als voor de ondersteuning van docenten.

Bij docenten worden de Me.-scan en We.-scan ingezet bij hun persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Bovendien leiden wij docenten op om onze producten zelf toe te passen bij de begeleiding van hun leerlingen/studenten.

Bij leerlingen/studenten worden de Me.-scan en We.-scan ingezet om beter inzicht te krijgen in hun talenten en belemmeringen waardoor de begeleiding beter op hun ontwikkelingsbehoeften kan worden afgestemd.

Not-for-profit en sociaal domein

De Me.-scan biedt snel en scherp inzicht in de kwaliteiten en talenten van mensen en in hun eventuele belemmeringen of valkuilen. Dit inzicht maakt het mogelijk om verder te kijken dan iemands CV, opleiding of werkervaring. Door iemands talenten centraal te stellen ontstaat er ruimte om te onderzoeken welke functies of werkomgevingen er zijn waar iemand nog geen directe werkervaring heeft. Juist die ruimte geeft meer mogelijkheden voor succesvolle en duurzame plaatsing van kandidaten. Zowel de toegankelijkheid van de Me.-scan en daarbij behorende rapporten als onze opleidingen maken onze producten direct inpasbaar in de werkprocessen van arbeidsbemiddelingsorganisaties.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.