NIEUW: teamanalyse in combinatie met Escape Room

Wil je ervoor zorgen dat jouw team, groep of vereniging elkaar beter leert kennen én begrijpen? Zoek je een bedrijfsuitje dat verder gaat dan enkel vermaak? Dan is onze teambuildingsessie in samenwerking Escaperoom Eindhoven wat je zoekt. Weten jullie als team te ontsnappen? Wij kijken achter de schermen mee en filmen jullie escape. Nadien worden de praktijkvoorbeelden besproken aan de hand van het opgenomen videomateriaal en analyseren we mogelijke verbeteringen in jullie groepsdynamiek.

De (mid)dag is als volgt opgebouwd:

  1. Voorafgaand aan het teamuitje vult ieder voor zich online de Me.-scan in. Deze talentscan duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en brengt de (on)bewuste talenten, kwaliteiten en valkuilen van een ieder overzichtelijk in beeld. De resultaten vormen de basis voor teamanalyses en teamcoaching.
  2. De dag begint met een bezoek aan de Escape Room met de hele groep (max. 6 personen). De ideale activiteit om samenwerking letterlijk te beleven. Zijn jullie als team dusdanig op elkaar ingespeeld dat je samen kunt ontsnappen? In een korte tijd kom je jezelf en je collega’s of teamleden tegen en daar valt veel van te leren.
  3. Vervolgens gaan we nog een stapje verder. Door onze Me.-coaches worden de videobeelden die zijn gemaakt in de Escape Room geanalyseerd en samen met het team geëvalueerd. Hoe was jullie groepsdynamiek in de Escape Room? Wie nam welke rol aan en waarom? Op deze manier wordt direct de vertaalslag gemaakt naar de praktijk. Zo helpen we het team door hen inzicht te geven in elkaar en elkaars kwaliteiten.

Het resultaat?
Deze middag krijgt iedereen inzicht in zijn of haar eigen talenten, kwaliteiten en valkuilen en wordt gekeken naar de groepsdynamiek. Jullie krijgen inzicht in hoe jullie als team schakelen en zien het direct terug in de praktijk. Zijn jullie als team sterk genoeg om te ontsnappen? Ervaar het zelf!

We verzorgen graag een complete sessie voor je bedrijf of vereniging inclusief een lunch bij ons op locatie.
Interesse? Mail dan naar Peter van Nieuwburg; peter@thetruetalentteam.nl.

*Dit concept wordt aangeboden in samenwerking met Escaperoom Eindhoven.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.