Directiewisseling TheTrueTalentTeam Benelux

Per 1 november vormen Rowanda Blijenberg (CEO) en Wout de Greef (CTO) de directie van TheTrueTalentTeam Benelux B.V. Zij nemen daarmee het stokje over van Peter van Nieuwburg die zich volledig gaat richten op internationalisering.

Peter van Nieuwburg over de directiewisseling.

Directiewisseling TheTrueTalentTeam

Peter van Nieuwburg

Het fundament dat wij hebben gelegd onder het bedrijf biedt nu de ruimte om de focus te leggen op verdere groei in Nederland en in het buitenland. Ik ben blij dat Rowanda en Wout de uitdaging zijn aangegaan om verantwoordelijkheid te nemen voor de verdere uitbouw van onze activiteiten in Nederland. Zij bieden mij hiermee de ruimte onze activiteiten in andere landen verder uit te bouwen. Onze focus op talentontwikkeling betaalt zich nu niet alleen uit in de feedback en waardering die wij van onze cliënten krijgen, deze betaalt zich nu ook uit in ons eigen bedrijf. En daar zijn we heel erg trots op!

 

Wout de Greef

Wout de Greef

Rowanda Blijenberg en Wout de Greef zijn beiden al langere tijd actief betrokken bij TheTrueTalentTeam en zeker geen onbekenden binnen de organisatie.

Wout de Greef is inmiddels ruim 3 jaar onderdeel van het managementteam als IT Projectmanager en Data-analist. Gedurende zijn studie ICT & Business focuste hij zich onder andere al op het ontwikkelen van een systeemontwerp voor het automatiseren van Me.-scan met bijbehorende rapportages en functiematching. Als ondernemer richt hij zich op het oplossen van bedrijfskundige vraagstukken door het inzetten van IT & Data Analytics.

Rowanda Blijenberg is sinds 2 jaar onderdeel van het managementteam als trainer en Me.-coach. Na haar afstuderen als Communicatieadviseur begon ze in 2015 haar carrière als zelfstandig ondernemer. De afgelopen twee jaar focuste zij zich in het bedrijf op het uitbouwen van ‘Het Opleidingshuis’ en heeft ze zich breed ontwikkeld op kennis en inhoud.

Rowanda Blijenberg

Rowanda Blijenberg

Rowanda Blijenberg (27)
Impact maken en groeien, dat is de focus voor de komende jaren. Wout en ik zien kansen en mogelijkheden voor de uitbouw van ons bedrijf in Nederland in onder andere de sectoren Onderwijs, MKB en Sociaal Domein. Mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, in hun kracht zetten en helpen groeien, is waar onze passie ligt.

Wout de Greef (26)
De afgelopen jaren zijn er veel processen geautomatiseerd en is de organisatie klaargestoomd om nog veel meer individuen met de Me.-scan in aanraking te laten komen. Jaarlijks doen er al duizenden individuen de Me.-scan via ons online platform, maar we willen nog veel meer individuen inzicht geven in hun kwaliteiten. Ik ga mij daarom de komende jaren bezighouden met het online groot maken van TheTrueTalentTeam met onder andere nieuwe producten, concepten en co-creaties. Ik heb de overtuiging dat wij meer impact kunnen realiseren met de Me.-scan dan dat wij dat op dit moment doen.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.